Hooiveld lijkt klaar met AIK, Maduro ziet PAOK winnen

30 juli 2015 – Jos Hooiveld lijkt met AIK Solna al vroeg afscheid te moeten nemen van de Europa League. De Zweedse club ging voor eigen publiek in de eerste wedstrijd tegen het Griekse Atromitos met 1-3 onderuit.

Hooiveld lijkt klaar met AIK, Maduro ziet PAOK winnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Binnen een kwartier had AIK al twee tegentreffers geslikt. Stefano Napoleoni en Marcelinho waren trefzeker. Door een benutte strafschop van Henok Goitom kwam de thuisploeg twintig minuten voor tijd nog wel terug. De 1-3 van Noah Sundberg, eveneens vanaf elf meter, bezorgde Atromitos echter alsnog een uitstekende uitgangspositie. Bij AIK vervulde Hooiveld overigens noodgedwongen een rol als toeschouwer. De verdediger liep afgelopen weekende een blessure op.

Bankzitter Hedwiges Maduro zag zijn club PAOK Saloniki met 1-0 winnen van Spartak Trnava uit Slowakije. Ondanks een vroege rode kaart voor Miguel Vito trokken de Grieken door een treffer van Lucas in de 82ste minuut aan het langste eind.

Reacties

UEFA Europa League

gerelateerd