Kashia: "Accepteren dat de tegenstander sterker is"

31 juli 2015 – Aanvoerder Guram Kashia van Vitesse doet niet moeilijk over de 3-0 nederlaag die zijn ploeg donderdag leed tegen Southampton. In Engeland won de beste ploeg, stelt de verdediger vast.

Kashia: "Accepteren dat de tegenstander sterker is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Soms moet je gewoon accepteren dat de tegenstander sterker is. Ze hebben betere spelers. Wij hebben jonge spelers zonder ervaring", zegt Kashia bij Omroep Gelderland over het verschil tussen Vitesse en Southampton. De Georgiër had meer verwacht van het Europese avontuur van zijn club. "Dit is een teleurstelling. Het is een slecht resultaat", weet Kashia, die niet wil zeggen of Vitesse nu kansloos is voor een plek in de volgende ronde. "We spelen nog een keer in Arnhem. Dan zouden we een goed resultaat kunnen boeken als het publiek er achter gaat staan. En dan zien we wel wat er gebeurt."

Teamgenoot Rochdi Achenteh veroorzaakte in de eerste helft een penalty, die benut werd door voormalig eredivisiespeler Dusan Tadic. De linksback vond het geen strafschop. "Hij (de scheidsrechter, red.) zei 'ook als je licht contact hebt, is het een penalty'. Welkom in de Europa League. De fouten worden gelijk afgestraft."

Reacties

UEFA Europa League

gerelateerd