Bank dreigt voor Immers: "Hij vecht zich nog wel terug"

31 juli 2015, 11:49

Jaren was hij een vaste basiskracht, maar onder de nieuwe hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst lijkt Lex Immers (29) buiten de boot te vallen bij Feyenoord. In de afgelopen oefenwedstrijden kwam de aanvallende middenvelder niet aan spelen toe en Karim el Ahmadi, Marko Vejinovic en Jens Toornstra lijken het beoogde nieuwe middenveld te vormen. Zit het tijdperk-Immers erop in de Rotterdamse Kuip?

John de Wolf, cultheld van Feyenoord, denkt van niet. "Het is een karakterjongen, die vecht zich nog wel terug", zegt hij in AD Sportwereld over Immers. "Hij heeft zijn meerwaarde voor Feyenoord de afgelopen drie jaar wel bewezen. Elk elftal heeft een type Immers nodig. Iemand die nooit verzaakt. Op papier ziet het middenveld met deze drie jongens er goed uit, maar er zit soms een heel verschil tussen theorie en praktijk."

Analist Harry van der Laan is in dezelfde krant minder optimistisch over het perspectief van Immers. "Hij is een hele degelijke speler, maar ik kan wel begrijpen dat de trainer wil door selecteren. Toornstra staat nu eindelijk op een plaats waar zijn kwaliteiten tot recht komen en El Ahmadi zet je er ook niet zomaar buiten. Immers zal heus wel speelminuten maken, maar als een reserverol dreigt, gaat hij misschien ook naar het buitenland kijken. Hij heeft al eerder aangegeven daar open voor te staan. Als Feyenoord een leuke transfersom kan vangen, gaat Immers toch als een kleine held De Kuip uit. Hij is toch wel geliefd geworden de laatste jaren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen