De Jong: "Weer laten zien dat we mentaal sterk zijn"

31 juli 2015, 17:09

Niet de naar Newcastle United vertrokken Georginio Wijnaldum, maar Luuk de Jong zat vrijdagmiddag naast PSV-trainer Phillip Cocu op de persconferentie die in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Groningen georganiseerd werd. De spits zal komende zondag de aanvoerdersband dragen bij de Eindhovenaren en hoopt dat PSV kan voortborduren op het goede gevoel van vorig seizoen.

PSV kroonde zich vorig seizoen met volle overtuiging tot kampieon van Nederland en De Jong weet wel hoe dat kwam. "Ik denk heel het seizoen hebben laten zien dat we op mentaal vlak een sterk team zijn en altijd een manier vinden om de wedstrijden te winnen. Dat willen we dit seizoen graag weer laten zien", stelt de spits. "Je kan het als team wel eens moeilijk hebben in fases van een wedstrijd, maar het is mooi als je de wedstrijden alsnog naar je hand kan zetten."

Ondanks het vertrek van onder meer Wijnaldum, Memphis Depay en Karim Rekik denkt De Jong dat het dit seizoen weer lekker gaat lopen bij PSV. "Je weet van te voren al dat er een aantal goede spelers zal vertrekken, dat kan je niet tegenhouden. Maar dat hebben we goed opvangen met andere jongens, die ook al paar jaar ervaring hebben. Wellicht kunnen zij dit seizoen die stap extra zetten", besluit De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen