Maaskant: "De Kamps laat het team weer in de steek"

2 augustus 2015, 11:09

Joeri de Kamps begint steeds meer uit de gratie te raken bij NAC Breda en trainer Robert Maaskant. De middenvelder grossiert in het pakken van kaarten, baarde aan het einde van vorig seizoen opzien met een verschrikkelijke overtreding in de play-off wedstrijd tegen VVV Venlo en haalde zaterdag in het oefenduel met Eupen het einde van de wedstrijd niet.

Tijdens de 4-1 oefennederlaag werd De Kamps na ongeveer een half uur spelen uit het veld gestuurd, na twee gele kaarten. Het restant van de oefenwedstrijd was zodoende weinig waard voor NAC. Dit tot onvrede van Maaskant, die het gedrag van De Kamps een beetje zat begint te worden. "De Kamps laat het team hier in de steek, en dat is niet de eerste keer", zegt de trainer tegen BN De Stem.

"Hij is daar bovendien meerdere keren voor gewaarschuwd. In de nacompetitie heb ik hem hiervoor uit het elftal gehaald", vervolgt Maaskant, die deze week om tafel gaat met de wilde middenvelder. Het is niet duidelijk of er een straf zal volgen. "Ik ga hiervoor eerst met de speler in gesprek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen