Hutten gaat bij Fortuna voor 'plek bij eerste negen'

2 augustus 2015, 13:15

Lars Hutten is erin geslaagd om een contract bij Fortuna Sittard in de wacht te slepen. De 25-jarige aanvaller heeft een verbintenis voor twee seizoenen getekend bij de Limburgse Jupiler League-club. Hij was transfervrij, na zijn vertrek bij Excelsior.

Hutten werd vorig jaar al door Excelsior uitgeleend aan Helmond sport (twee goals in zeventien duels) en mocht deze zomer permanent weg uit Kralingen. De aanvaller speelde in verleden ook al voor SC Veendam, Willem II en Jong PSV. "Lars is op meerdere plekken inzetbaar, zowel op het middenveld als in de spits", zegt technisch manager Charly Chudik van Fortuna. "In de weken dat hij bij ons was heeft hij ons ervan overtuigd dat hij prima past in het elftal. Niet alleen vanwege zijn voetbalkwaliteiten, maar ook als persoon."

De aanwinst vindt het mooi dat hij in aanmerking is gekomen voor een contract. "De proefperiode is van beide kanten goed bevallen. De staf maakte een goede indruk op me. Dat is niet de enige factor, maar het speelde zeker mee in mijn besluit. Ze willen attractief aanvallend voetbal spelen met veel diepgang en dat kan ik hen bieden. En met de huidige selectie moet dat zeker kunnen. Ik wil ons niet teveel druk opleggen, maar met dit elftal moet een plek bij de eerste negen mogelijk zijn", aldus de ambitieuze Hutten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen