AZ bevestigt: Werder klopt aan voor spits Jóhannsson

3 augustus 2015, 10:21

De berichtgeving in de Duitse media over de hardnekkige interesse van Werder Bremen in Aron Jóhannsson blijkt op de waarheid te berusten. Een woordvoerder van AZ heeft bevestigd dat de Bundesliga-club zich officieel gemeld heeft in Alkmaar voor de international van de Verenigde Staten.

"Ze hebben zich gemeld met het verzoek om hem over te nemen. We gaan er intern over praten", zegt een woordvoerder van AZ tegen het ANP. De Alkmaarders lijken de Amerikaan met IJslandse roots zodoende vlak voor de competitiestart kwijt te raken aan Werder. De club uit Bremen zoekt een opvolger voor Franco Di Santo, die voor ongeveer zes miljoen euro naar Schalke 04 verkaste.

De Duitse krant Bild claimt dat Werder maximaal vier miljoen euro op tafel wil leggen voor Jóhannsson, terwijl AZ vijf miljoen euro wil ontvangen voor de goaltjesdief. De spits staat nog tot de zomer van 2018 onder contract in Alkmaar, waar hij in 2012 neerstreek. In 71 officiële optredens was hij 39 maal trefzeker voor de Noord-Hollandse club.

AZ zag eerder deze zomer al de beeldbepalende spelers Wesley Hoedt (Lazio Roma), Esteban Alvarado (einde contract, op weg naar Trabzonspor), Simon Poulsen (PSV), Nemanja Gudelj (Ajax) en Steven Berghuis (Watford) vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen