'NAC Breda laat oog vallen op Spaanse aanvaller'

3 augustus 2015, 12:37

NAC Breda is nog altijd naarstig op zoek naar een nieuwe aanvaller in het kader hiervan is de Spanjaard Daniel Lucas Segovia een kandidaat om de Bredase gelederen te komen versterken. Dat meldt Voetbal International. De 30-jarige spits staat momenteel onder contract bij het Oostenrijkse Sankt Pölten. 

Na de exit van Adnane Tighadouini en Erik Falkenburg is het voor NAC zaak om een nieuwe spits te vinden, maar de zoektocht wierp tot dusver nog niet zijn vruchten af. Coach en technisch directeur Robert Maaskant ving al bot bij Michiel Hemmen (van SC Cambuur naar BK Häcken), Mitchell Te Vrede (Feyenoord) en Darko Bodul (Dundee United). Door de degradatie naar de Jupiler League is het voor NAC lastig om spelers naar het Rat Verlegh Stadion te lokken.

Daniel Lucas Segovia, beter bekend als Lucas, staat te boek als een echte clubhopper. In zijn carrière speelde hij voor Rayo Vallecano, Fuenlabrada, Algeciras, Zaragoza B, Atlético Pinto, Conquense, Atlético Baleares, St. Pölten, Admira Wacker en Wolfsberger AC. Met St. Pölten, waar hij tot twee keer toe onder contract stond, speelde hij in 2014 in de Europa League tegen PSV.

Lucas maakte vorig seizoen zestien doelpunten voor St. Pölten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen