Valse start Khedira bij Juventus: twee maanden 'out'

3 augustus 2015, 14:12

Een bittere teleurstelling voor Juventus. Sami Khedira, deze zomer als grote aankoop gepresenteerd in Turijn, zal naar verwachting twee maanden uit de roulatie liggen. De international van Duitsland kampt met een vervelende dijbeenblessure.

Khedira werd deze zomer na een lange geruchtenstroom overgenomen van Real Madrid. De controleren middenvelder deed afgelopen zaterdag mee in de vriendschappelijke wedstrijd van Juventus tegen Olympique Marseille, maar moest wegens de dijbeenkwetsuur vroegtijdig naar de kant worden gehaald.

Juventus heeft officieel bevestigd dat Khedira 'ongeveer twee maanden' buitenspel zal staan. Het is een flinke domper voor La Vecchia Signora, aangezien er met Arturo Vidal en Andrea Pirlo twee belangrijke krachten op het middenrif vertrokken zijn. Bovendien is Kwadwo Asamoah ook nog niet beschikbaar, wegens een knieblessure.

De zwart-witte formatie uit Turijn start het nieuwe Serie A-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Udinese. In de tweede speelronde staat de kraker tegen AS Roma (uit) al op het menu voor de regerend kampioen van Italië.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen