Kuyt blij met Immers en Kazim: "Power in de ploeg"

4 augustus 2015, 07:40

In de voorbereiding op dit seizoen zat Lex Immers tijdens alle serieuze oefenwedstrijden op de bank, maar tegen Olympiakos bewees de middenvelder zijn waarde voor Feyenoord. Hij kwam na rust in de ploeg en bracht vuur in het elftal, zag ook Dirk Kuyt. Hij is in De Telegraaf vol lof over de Hagenaar.

Immers heeft, evenals Colin Kazim-Richards, volgens Kuyt het vermogen om iets extra's toe te voegen aan het team. "Lex heeft zijn waarde allang getoond en ook van Colin weten we wat hij kan", zegt de aanvaller. "Je ziet dat er met hen in ieder geval extra power in de ploeg komt. Je zag in de tweede helft dat wanneer het team meer van zich afbijt, meer concentratie en lef toont, dat je ook tegen een ploeg als Olympiakos meer kansen kan creëren." Kuyt roemt de mentaliteit van Immers. "Als je ziet hoe hij zaterdag inviel, dat is gewoon goed."

Immers en Kazim speelden in de voorbereiding allebei niet veel of op hun favoriete positie. "De manier hoe zij daarmee omgaan is heel goed", vindt Kuyt. "Zij laten hun verbetenheid in de wedstrijd zien en vertalen hun teleurstelling naar een goede prestatie op het veld. De mensen willen altijd graag een vaste elf zien, maar je kunt geen topseizoen draaien met maar elf spelers. Dat zie je aan alle topclubs, in alle topcompetities."

Tegen Olympiakos vormden Marko Vejinovic, Karim el Ahmadi en Jens Toornstra het middenveld van Feyenoord. Immers kwam na 45 minuten binnen de lijnen voor Toornstra, Kazim verving Elvis Manu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen