Blessures bij PEC: "Paar dagen extra komen ons goed uit"

4 augustus 2015, 17:18

Het feit dat het duel van PEC Zwolle met SC Cambuur van zaterdagavond geschrapt is vanwege de politiestakingen, komt de selectie van De Blauwvingers niet slecht uit. Het team heeft namelijk blessures overgehouden aan de oefenwedstrijd tegen VVV Venlo van afgelopen zaterdag.

Ben Rienstra, Rick Dekker en aanwinst Bart Schenkeveld kampen met blessures. Rienstra brak in het oefenduel een middenhandsbeentje, zo is gebleken na onderzoek in het ziekenhuis. Hij kan tegen SC Cambuur waarschijnlijk wel in actie komen. Dekker hield een hersenschudding over aan het duel met VVV, terwijl Schenkeveld geteisterd wordt door nekklachten.

De wedstrijd tegen Cambuur wordt waarschijnlijk verplaatst naar komende woensdag. "De jongens staan vandaag gelukkig weer op het veld, maar een aantal dagen erbij komt ons eigenlijk ook wel goed uit", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp bij RTV Oost. De kans is aanwezig dat ook Stef Nijland onderdeel kan uitmaken van de wedstrijdselectie voor de eerste competitiewedstrijd. Hij heeft nog last van zijn lies, maar is op de weg terug.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen