Geblesseerde Saymak staat open voor contractverlenging

5 augustus 2015, 19:59

Mustafa Saymak kreeg vorige week een ferme dreun te verwerken. De middenvelder kreeg te horen dat hij het hele seizoen uit de roulatie zal liggen wegens een kruisbandblessure. Voor zijn werkgever PEC Zwolle is het ook een dikke tegenvaller, ook omdat de technicus nog maar één seizoen onder contract staat. De geblesseerde sterkhouder staat echter wel open voor een contractverlenging.

De contractsituatie betekent dat Saymak volgend jaar, tegen de tijd dat hij weer fit is, transfervrij naar een andere club kan gaan. Verlengt hij zijn contract, dan kan PEC Zwolle nog wat aan hem verdienen. Dit is voor de middenvelder wel een optie. "Ik heb altijd al gezegd dat ik hier niet gratis weg hoef. Ik ben hier begonnen als profvoetballer en wil natuurlijk wel wat teruggeven. Ik ben niet iemand die alles doet om gratis de deur tuit te gaan. Ik heb tot nu toe nog geen voorstel gekregen, maar ik sta er wel voor open", zegt Saymak tegen FOX Sports.

Technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle is op de hoogte. "Er komt ongetwijfeld een moment dat we met elkaar in gesprek gaan. Het is nu echter nog niet het juiste moment, omdat hij met andere dingen bezig is", aldus Nijkamp.

Eerst zal Saymak de eerste stappen in zijn revalidatie zetten. "Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt, het is een echt serieuze blessure. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk geopereerd word", besluit de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen