Vormer naar play-offs: "Doe mij maar lekker Rapid Wien"

Ger
6 augustus 2015, 08:43

Ruud Vormer verzekerde zich woensdagavond met Club Brugge van plaatsing voor de play-offs van de Champions League. De Belgische formatie won thuis met 3-0 van Panathinaikos. Vormer heeft een duidelijke voorkeur voor de komende opponent.

"Wie ik nu als volgende tegenstander wil? Weet je, doe mij maar lekker Rapid Wien, ik zag ze dinsdag nog tegen Ajax", zegt Vormer op de website van Club Brugge. "Maar ongeacht de tegenstander, weet je dat het bijzonder moeilijk kan en zal worden. Maar in voetbal weet je het nooit en bovendien starten we als underdog. Bovendien hebben we het voordeel dat we al zeker zijn van de groepsfase van de Europa League, maar uiteraard wil je als voetballer ook wel eens proeven van de Champions League."

Club Brugge stelde de winst tegen Panathinaikos in de tweede helft veilig. Alle doelpunten vielen na de hervatting. "In de rust hebben we tactisch bijgesteld en kwamen we veel dominanter voor de dag", aldus Vormer. "We hadden de partij volledig in handen, gelukkig ook met bijhorend resultaat. Je moet het uiteraard ook nog maar doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen