Sainsbury weer fit: "Het was best een vervelende periode"

6 augustus 2015, 20:19

Trent Sainsbury verheugt zich op de start van het nieuwe seizoen. De verdediger van PEC Zwolle kon afgelopen periode niet voluit gaan vanwege problemen met zijn rug, met uitstraling naar zijn hamstring. Deze week kon hij weer zonder belemmeringen deelnemen aan de groepstrainingen.

"Deze week ben ik er op de groepstrainingen weer voor de volle honderd procent tegenaan gegaan. En dat ging goed. Ik ben blij dat ik weer met de selectie meetrain en hoop zo spoedig mogelijk ook weer helemaal wedstrijdfit te zijn", zegt Sainsbury op de website van Wasserman, het managementbureau dat zijn zaken behartigt. "Het was best een vervelende periode, kan ik je zeggen. Want ik wil zo graag spelen. Maar nu heb ik eindelijk het gevoel dat het ook echt weer helemaal de goede kant op gaat."

Sainsbury hoopt op een goede start van het seizoen. "Er zijn best wel wat veranderingen in de selectie. Een paar goede spelers hebben een transfer gemaakt, maar we hebben er ook een paar uitstekende voor teruggekregen", vervolgt hij. "Ik denk dat het belangrijk is om het seizoen goed te beginnen. Dan zal het zelfvertrouwen toenemen. Ik persoonlijk denk ook dat we weer een goed seizoen gaan draaien. Ik kan niet wachten om te beginnen. En ik niet alleen, iedereen denkt er zo over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen