Leerdam sluit vertrek niet uit: "Gebeuren de gekste dingen"

7 augustus 2015, 00:08

Kelvin Leerdam sluit niet uit dat hij deze transferperiode nog vertrekt bij Vitesse. De 25-jarige verdediger lijkt niet altijd even gelukkig met zijn huidige rol in Arnhem.

"Het ligt eraan wat het is en ook wat Vitesse wil. De markt is nog een maand open en er gebeuren soms de gekste dingen", zegt Leerdam bij Omroep Gelderland over een mogelijke transfer.

Leerdam raakte na de winterstop van het afgelopen seizoen zijn basisplaats bij Vitesse kwijt omdat hij als middenvelder te weinig rendement had. In de voorbereiding op deze jaargang kreeg hij van coach Peter Bosz te horen dat hij zich moest richten op de positie van rechtsback, maar donderdag was hij tegen Southampton in de return van de derde voorronde van de Europa League linksback. Een week eerder werd hij in de heenwedstrijd ingezet als centrumverdediger.

"Ik doe mijn ding en hou van het spelletje", vervolgt Leerdam. "De trainer riep mij bij zich voor de wedstrijd. Wat moet je dan zeggen? Hij wilde rust achterin. Maar het is niet echt mijn positie. Het was ook wel even wennen, hoewel ik in mijn eerste seizoen bij Feyenoord ook als linksback heb gespeeld. Op straat sta je ook overal en dan klaag je ook niet. Ik voer mijn taak zo goed mogelijk uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen