PEC Zwolle wil snel duidelijkheid over Coosemans

Ger
8 augustus 2015, 14:26

PEC Zwolle wil voor het einde van het weekend duidelijkheid van KV Mechelen over Colin Coosemans. De 23-jarige doelman is bij de club van trainer Ron Jans de topkandidaat om de plek onder lat over te nemen van Warner Hahn. Bij Mechelen komt Coosemans vooralsnog niet aan bod.

Zwolle heeft een huurverzoek ingediend, maar het is twijfelachtig of de Belgische club wil meewerken aan een tijdelijk vertrek van de keeper. "Ik schat de kans op fifty-fifty. Colin wil graag keepen en ziet PEC zitten, maar er zijn meer partijen nodig om tot een akkoord te komen", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp van Zwolle tegen Voetbal International. "Feit is dat de tijd begint te dringen. We zijn ook bezig met alternatieven, we moeten wel."

De naam van Piet Velthuizen zingt ook rond in Zwolle, maar volgens Nijkamp is zijn komst niet realistisch. "Piet is van harte welkom hoor. En als Vitesse hem een podium wil bieden en daaraan ook volop aan meewerken, prima. Maar normaal gesproken is hij financieel voor ons niet haalbaar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen