Voorstel aanklager: Karsdorp twee duels, Oliynyk drie

10 augustus 2015, 15:33   Bijgewerkt: 10 augustus 2015, 16:14

De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft een schikkingsvoorstel naar Feyenoord en Rick Karsdorp gestuurd, naar aanleiding van de rode kaart van de rechtsachter tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht (3-2 winst). Er hangt de jonge Feyenoorder een schorsing van twee duels boven het hoofd.

De aanklager wil Karsdorp namelijk voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, schorsen. De vleugelverdediger van Feyenoord heeft zich volgens de aanklager schuldig gemaakt aan 'ernstig gemeen spel ten opzichte van een tegenstander'. Karsdorp speelde tegen Utrecht de bal te ver voor zich uit en schoffelde toen Christian Kum onderuit.

Vitesse-aanvaller Denys Oliynyk wordt nog zwaarder gestraft wegens zijn rode kaart in de uitwedstrijd tegen Vitesse (1-1) van afgelopen zondag. De Oekraïner werd vlak voor het einde van het duel in Tilburg met een rode kaart van het veld gestuurd, wegens een vermeende elleboogstoot aan het adres van Justin Mathieu. De aanklager wil hem voor vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, schorsen.

Feyenoord en Vitesse hebben tot maandag 16.30 uur om te reageren op het schikkingsvoorstel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen