Karsdorp niet akkoord met schikking, Oliynyk wel

10 augustus 2015, 16:11   Bijgewerkt: 10 augustus 2015, 19:55

Feyenoord gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal om Rick Karsdorp voor drie wedstrijden te schorsen, waarvan één voorwaardelijk, naar aanleiding van diens rode kaart in het duel met FC Utrecht (3-2 winst) van afgelopen zaterdag. Dat meldt de Rotterdamse club maandag via de officiële kanalen.

Karsdorp werd tegen FC Utrecht na vijf minuten in de tweede helft van het veld gestuurd, na een overtreding op Christian Kum. De aanklager omschreef zijn actie als 'ernstig gemeen spel ten opzichte van een tegenstander', maar Feyenoord is het niet eens met het strafvoorstel. De zaak zal nu voorkomen bij de tuchtcommissie van de KNVB in Zeist.

De aanklager stuurde ook een schikkingsvoorstel naar Arnhem en Vitesse ging wel akkoord met het voorstel om Denys Oliynyk voor drie duels, plus één voorwaardelijk, het strafbankje op te sturen. De aanvaller uit Oekraïne kreeg zondag tegen Willem II (1-1) in de slotfase een rode kaart vanwege een elleboogstoot aan Justin Mathieu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen