Hansen: "Kon niet op een andere manier bij de bal"

11 augustus 2015, 21:13   Bijgewerkt: 11 augustus 2015, 22:18

Het is pas de eerste speelronde van de Eredivisie, maar de kans is groot dat het doelpunt van het seizoen al gemaakt is. Martin Hansen, de keeper van ADO Den Haag, hakte in blessuretijd van de wedstrijd tegen PSV een vrije trap tegen de touwen. Hij bepaalde zo de eindstand op 2-2.

"Hoe ik het deed? Puur op instinct", zegt Hansen in een eerste reactie bij FOX Sports. "Ik kon er op geen enkele andere manier bij, dus probeerde op deze manier de bal in ieder geval te raken. Dan moet je hopen dat hij richting het doel gaat. Als dat lukt, heb je altijd een kans op een doelpunt", lacht de keeper.

"Of ik misschien meer een spits ben dan een keeper? Haha. Het is nu te laat om van positie te veranderen", vervolgt de 25-jarige doelman. De wetenschap dat de beelden van zijn goal de hele wereld over zullen gaan, maakt hem trots. "Ik hoop ooit vooral beroemd te worden door mijn keeperswerk, maar zoiets is altijd leuk. Maar we zijn vooral een team, eigenlijk maakt het niet uit wie er scoort. Als we maar resultaat boeken." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen