Australiërs Juric en De Silva hard op weg naar Roda JC

12 augustus 2015, 16:24

Roda JC lijkt zich alsnog te gaan versterken met Tomi Juric, wiens transfer naar Kerkrade zo goed als afgeketst was. De 24-jarige aanvaller is niet de enige Australiër die zich op korte termijn aan de Limburgse club zal verbinden; ook de komst van Daniel de Silva lijkt goed te komen. Dat meldt 1Limburg woensdagmiddag.

Beide Australiërs moeten alleen nog medisch gekeurd worden, zo meldt de regionale omroep. Naar verwachting zetten Juric en De Silva woensdag of donderdag hun handtekening onder een contract in het Parkstad Limburg Stadion.

Vooral de komst van Juric zou verrassend zijn. De aanvaller, die ook begeerd door FC Basel, meldt zich woensdagavond in Kerkrade voor een kennismaking. Hij is uit contract gelopen bij Western Sydney Wanderers. De Silva is een 18-jarige jeugdinternational van Australië, die al op 15-jarige leeftijd voor Perth Glory debuteerde in de A-League. De aanvallende middenvelder ligt nog jaren vast bij AS Roma, maar wil elders gestald worden om ervaring op te doen.

Juric en De Silva worden Australiërs nummer twee en drie bij Roda JC, dat eerder deze zomer al de komst van hun landgenoot Rostyn Griffiths afrondde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen