Hansen geniet nog na: "Urenlang op Twitter gezeten"

12 augustus 2015, 17:26

Het doelpunt van ADO Den Haag-doelman Martin Hansen, die in de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen PSV met een hakballetje achter het standbeen langs voor de 2-2 zorgde, ging de hele wereld over. Het moge duidelijk zijn dat de treffer van de keeper niet snel vergeten zal worden. De Deen geniet van alle aandacht die hij gekregen heeft.

Na het maken van de bijzondere gelijkmaker duurde het lang voordat Hansen in slaap belandde. "Ik heb urenlang op Twitter gezeten", zegt de doelman daags na zijn memorabele moment tegen de NOS. "Elke keer als er iets gepost werd, was het mijn goal. Ik probeerde te slapen, maar er waren zoveel geweldige reacties. Iets wat ik nooit zal vergeten", glimlacht Hansen.

Hoewel de voorzet van Kenji Gorré niet heel goed was, wist Hansen met een kunststukje te scoren. "Gisteren zei ik dat de voorzet slecht was, maar die woorden neem ik terug. Hij was perfect om hem er zo in te kunnen schieten", aldus Hansen. "Het voelde voor mij natuurlijk om het zo te doen. De bal kwam mijn kant op en ik raakte hem erg goed. Mensen zeggen dat het geluk was, maar daar geloof ik niet in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen