AZ stalt Raymond Gyasi op huurbasis bij Emmen

12 augustus 2015, 18:08

Raymond Gyasi zal de rest van het seizoen het tenue van FC Emmen aantrekken. De 21-jarige aanvaller wordt door AZ verhuurd aan de Drentse Jupiler League-club. De speler is de jongere broer van Roda JC-speler Edwin Gyasi. Vorig seizoen speelde de Emmen-aanwinst ook in Limburgse dienst. Toen was hij zelfs de maker van een belangrijk doelpunt in de play-offs tegen zijn nieuwe club Emmen.

"FC Emmen doet als club tegenwoordig weer mee bovenin de Jupiler League. Ik ga het komende seizoen lekker voetballen en hoop me zodanig in the picture te spelen dat AZ zich toch achter de oren gaat krabben", zegt Gyasi op de website van Emmen over zijn nieuwe stap. "Spelen in de Eredivisie is uiteindelijk toch mijn doel, maar ik ben nog jong en zie FC Emmen daarom als een mooie tussenstap in m'n carrière."

Emmen-directeur Wim Beekman vindt het mooi dat Gyasi aan boord is gehaald. "We hebben steeds aangegeven dat we nog versterking zoeken in de defensie en op de rechterzijde van de aanval. Raymond is een behendige buitenspeler en hij zorgt ervoor dat onze technische staf rechts voorin meer mogelijkheden krijgt. Raymond zal zich per direct bij de selectie voegen en is naar verwachting vrijdagavond al inzetbaar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen