'Bjelland door zware blessure tot zomer uitgeschakeld'

13 augustus 2015, 08:31

Marinus Dijkhuizen, de coach van Brentford, lijkt voorlopig weinig plezier te beleven aan Andreas Bjelland. De van FC Twente overgenomen verdediger liep dinsdag een knieblessure op in de dramatisch verlopen bekerwedstrijd tegen Oxford United en de eerste berichten vanuit de medische staf zijn niet goed.

Volgens diverse Engelse en Deense media wordt gevreesd voor een gescheurde kruisband bij Bjelland. Als deze voorlopige diagnose klopt, is de verdediger zes tot negen maanden uitgeschakeld en zit zijn seizoen er al op. De blessure zou veroorzaakt zijn door de slechte grasmat van Brentford. "Zijn been stond vast", zei manager Dijkhuizen, afgelopen seizoen op de bank bij Excelsior, na afloop van de wedstrijd. De blessure is niet alleen voor Dijkhuizen en Brentford een enorme domper, ook de Deense bondscoach Morten Olsen zal niet blij zijn. Bjelland is een vaste waarde bij de Deense ploeg, die hoopt op een ticket voor het EK 2016.

Brentford verloor de Capital One Cup-wedstrijd tegen Oxford United dinsdag voor eigen publiek met maar liefst 0-4. De bezoekers, uitkomend in de vierde klasse, stonden na dertien minuten al met 0-3 voor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen