'Van Gaal blijft ook Müller in achterhoofd houden'

13 augustus 2015, 13:53

Dat Louis van Gaal nog een aanvaller aan zijn selectie toe wil voegen bij Manchester United, is geen geheim. De grote vraag is alleen wie dat gaat worden. Alom is bekend dat Pedro Rodríguez van FC Barcelona hoog op het verlanglijstje van de Nederlandse manager staat, maar datzelfde geldt voor een oude bekende. Volgens Sport Bild en Kicker heeft Van Gaal de hoop op de komst van Thomas Müller namelijk niet opgegeven.

Müller staat momenteel onder contract bij Bayern München en beleefde bij de Duitse club onder Van Gaal zijn definitieve doorbraak. Onder Josep Guardiola heeft Müller een stuk minder krediet dan in de periode dat de Nederlander op de bank zat in de Allianz Arena en het afgelopen seizoen werd geen enkele speler van Bayern vaker gewisseld dat Müller. Maar liefst 22 keer werd Müller (25) door Guardiola naar de kant gehaald.

Naar verluidt kan Müller op Old Trafford het dubbele verdienen dan nu bij Bayern München. De grote vraag is echter of Bayern de aanvaller wil laten gaan. Het contract van Müller loopt nog vijf jaar door, tot 2020.

Eerder deze zomer plukte Van Gaal al middenvelder Bastian Schweinsteiger weg bij Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen