"Waarom zou Wolfsburg geen kampioen kunnen worden?"

14 augustus 2015, 09:05

Een tweede plaats in de competitie, winst van de DFB Pokal en een overwinning in het duel om de Duitse Supercup. De prestaties van VfL Wolfsburg de afgelopen twaalf maanden zijn indrukwekkend te noemen en Ton Lokhoff, de Nederlandse assistent-coach van de club, hoopt dat zijn werkgever deze successen komend jaar kan overtreffen. Stiekem droomt Lokhoff van het landskampioenschap met VfL Wolfsburg.

"Waarom zouden wij geen kampioen kunnen worden?", vraagt Lokhoff zich af in gesprek met de NOS. De voormalig hoofdcoach van NAC Breda, Excelsior en VVV is hoopvol. "Vorig jaar zijn we tweede geworden en hebben we de beker gewonnen. De selectie is nagenoeg intact gebleven en met Max Kruse hebben we er nog een heel goede speler bij gekregen. Bovendien hebben we al laten zien dat we van Bayern kunnen winnen."

Ten koste van Bayern won Wolfsburg onlangs, na strafschoppen, het duel om de Supercup. Bovendien werd de ploeg uit München, de kampioen van de afgelopen drie jaar, in januari in de competitie met 4-1 geklopt. Toch weet Lokhoff maar al te goed dat de competitie niet beslist wordt in de onderlinge ontmoetingen met Bayern. "Daarom moeten we in eerste instantie gewoon naar onszelf kijken. De groep wil in ieder geval dolgraag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen