Reijnen: "Had tot na Zwolle-Cambuur niets gehoord"

14 augustus 2015, 12:14

Het kan snel gaan in de voetbalwereld, ondervond Etiënne Reijnen deze week. Op woensdagavond speelde hij met Cambuur tegen PEC Zwolle en wist hij niets van een mogelijke transfer, anderhalve dag later werd hij gepresenteerd als aanwinst van FC Groningen. Op de clubsite blikt hij terug op de bliksemtransfer.

De snelle overstap naar FC Groningen kwam voor Reijnen als een verrassing. "Uiteindelijk wel. Er waren wel veel geruchten, maar ik had zelf nog niets gehoord tot aan eergisteren na de wedstrijd met Cambuur. Ik werd door mijn zaakwaarnemer gebeld en daarna is de afwikkeling snel gegaan. Woensdag speelde ik nog met Cambuur en de volgende dag was het rond met FC Groningen. Het is iets bizars dat hoort bij de voetballerij."

Reijnen ziet de transfer als een stap hogerop. "Laat ik voorop stellen dat ik het ontzettend naar mijn zin had bij Cambuur, maar deze kans kon ik niet laten lopen. Ik ben 28 jaar en krijg de kans om Europees te voetballen. Dat heb ik bij AZ meegemaakt en dat wil ik graag weer meemaken. Als voetballer wil je het hoogst haalbare uit je carrière halen. Die kans is hier groter. FC Groningen is in mijn ogen de mooiste subtopper uit Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen