Goal tegen Ajax blijft enige wapenfeit Djurdjevic in Arnhem

14 augustus 2015, 12:26

Na anderhalf jaar scheiden de weg van Vitesse en Uros Djurdjevic. Het contract van de 21-jarige spits is ontbonden, meldt de Arnhemse club. Djurdjevic speelde sinds januari van vorig jaar 24 competitiewedstrijden en scoorde één keer. Dat was een memorabel doelpunt, namelijk de winnende in de thuiswedstrijd tegen Ajax op 1 februari 2015. Dit duel betekende de ommekeer voor Vitesse in het seizoen 2014/2015.

Technisch directeur Mo Allach van Vitesse legt uit dat Djurdjevic moeite had met zijn rol als reserve in Arnhem. "Vitesse kan geen enkele speler garantie bieden op speelminuten en daarin zijn wij niet uniek. Uros is nog jong en wij gunnen hem van harte een lange en succesvolle carrière. Vitesse wil daarin geen sta-in-de-weg-zijn. Omdat Uros onvoldoende uitzicht had op speelminuten en de spitspositie druk bezet is, bleek deze beslissing het beste voor club en speler", zegt hij op de clubsite over de spits die overkwam van FK Rad.

"Ik wil graag wekelijks op het hoogste niveau spelen en die garantie kon Vitesse mij niet bieden", vult Djurdjevic zelf aan. "Ik denk dat het beter is dat ik mezelf bij een andere club verder ontwikkel. Ik ben blij dat Vitesse begrip heeft voor mijn standpunt en mij de mogelijkheid biedt elders aan de slag te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen