Januzaj beloont vertrouwen Van Gaal

14 augustus 2015, 22:49   Bijgewerkt: 15 augustus 2015, 00:54

Manchester United is na twee wedstrijd nog altijd foutloos in de Premier League. De ploeg van trainer Louis van Gaal, verdediger Daley Blind en aanvaller Memphis Depay versloeg vrijdag Aston Villa met 0-1.

De Belg Adnan Januzaj, die voor het eerst in een half jaar weer eens in de basis mocht beginnen van Van Gaal, maakte na een half uur het enige doelpunt van de wedstrijd. Juan Mata was bij het doelpunt de aangever. Depay, die net als Blind een basisplaats had, werd na 82 minuten naar de kant gehaald door Van Gaal, nadat hij kort daarvoor een grote kans op de 0-2 had gemist.

Uiteindelijk bleef die misser zonder gevolgen en had United, net als vorige week in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, aan één doelpunt voldoende voor de winst.

Van Gaal verraste met de basisplaats voor Januzaj, die tegen Tottenham niet eens bij de selectie zat. Wayne Rooney stond in de spits, terwijl Depay aan de linkerkant landgenoot Leandro Bacuna tegen het lijf liep. Oud AZ-doelman Sergio Romero stond net als vorige week onder de lat bij United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen