Achilles aan kop: "Dit neemt niemand ons meer af"

15 augustus 2015, 09:21

Slechts vier clubs staan na twee wedstrijden in de Jupiler League op zes punten. Eén daarvan is, verrassend genoeg, Achilles '29. De ploeg uit Groesbeek gold de afgelopen jaren een beetje als buitenbeentje van de competitie, maar is nu de trotse medekoploper. Vrijdag werd Fortuna Sittard met 2-4 verslagen.

Achilles '29 boekt de successen onder leiding van coach Eric Meijers, die deze zomer terugkeerde op het oude nest. Hij is het gewend om te winnen met de club, bij de amateurs vierde de coach in het verleden grote successen met Achilles. "Ja, zo zou je wel zeggen. Ik heb vaker bovenaan gestaan, ook met Helmond Sport. Dit neemt niemand ons meer af, we hebben al zes punten na twee wedstrijden. We hebben het wel heel lastig gehad hier in Sittard, maar op basis van de tweede helft hebben we dikverdiend gewonnen", zegt hij bij Omroep Gelderland.

Op basis van het doelsaldo is FC Volendam na twee duels koploper in de Jupiler League, voor FC Emmen en Achilles '29. Jong PSV heeft eveneens zes punten en staat op de zesde plaats.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen