Verbeek met Bochum ook foutloos in derde duel

Ger
15 augustus 2015, 14:54

Gertjan Verbeek blijft dit prille seizoen optimaal presteren met VfL Bochum. De Nederlandse trainer greep met zijn ploeg ook in de derde competitiewedstrijd de volle winst. Op bezoek bij het eveneens hoog geklasseerde SC Freiburg profiteerde Bochum optimaal van een numeriek overwicht: 1-3.

Een tweede gele kaart voor Mensur Mujdza, en dus rood, brak de thuisploeg na de pauze lelijk op. Bochum sloeg vervolgens in een tijdsbestek van tien minuten keihard toe. Onur Bulut opende de score, waarna Simon Terodde het duel met twee doelpunten in een defintieve plooi liet vallen. De late 1-3 van Marc Torrejón Moya was slechts voor de statistieken. De doelpuntenmaker haalde overigens het laatste fluitsignaal niet. Hij kreeg een directe rode prent na een harde overtreding op Timo Perthel.

Door de driepunter blijft Bochum deze voetbaljaargang vooralsnog foutloos. Eerder won de koploper van de Tweede Bundesliga al van SC Paderborn (0-1) en MSV Duisburg (3-0). Door de nederlaag blijft Freiburg op zes punten staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen