Streppel: "Grootste nederlaag is blessure van Andrade"

15 augustus 2015, 22:39

Willem II ging zaterdagavond met duidelijke cijfers ten onder in de Amsterdam ArenA van Ajax. Het werd 3-0 voor de thuisclub. De verliezende trainer Jurgen Streppel vindt dat Ajax de verdiende winnaar is, maar is van mening dat het verschil niet zo groot was als de uitslag doet vermoeden.

"Ik was benieuwd waar we stonden na vorige week", zo begint Streppel zijn verhaal, doelend op het 1-1 gelijkspel tegen Vitesse. "We speelden vrij aardig vandaag", vindt de coach van Willem II. "We wilden voetballen en dat lukte aardig. Het was zonde dat we niet de 1-1 scoorden vlak voor rust. Ook na rust hebben we kansjes gehad", zag Streppel. "Het is een terechte nederlaag, maar de eindstand is ietwat geflatteerd."

De nederlaag in de ArenA is uiteraard teleurstellend, maar de ogenschijnlijk zware blessure van Bruno Andrade is misschien nog wel een grotere domper voor Wille II. "De grootste nederlaag is de blessure Andrade", zegt Streppel dan ook. "Iedereen bij ons is aangedaan door zijn blessure, we waren hierna van slag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen