Drama voor Twente: "Een grote teleurstelling voor ons"

15 augustus 2015, 22:51

FC Twente lijkt aan het begin van het nog prille seizoen verder te gaan met waar het vorig seizoen geëindigd is: teleurstellende prestaties en veel negativiteit. Zaterdagavond gingen de Tukkers in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen met maar liefst 1-4 onderuit tegen ADO Den Haag. Deze klap komt hard aan bij coach Alfred Schreuder.

"Deze wedstrijd is voor ons geëindigd in een grote teleurstelling", sprak Schreuder na het drama als een boer met kiespijn. "We hadden vooraf op meer gerekend. "Ik denk dat we vandaag twee of drie goals veel te gemakkelijk weggegeven hebben. We moeten veel resoluter worden in het eigen strafschopgebied. Al met al was deze wedstrijd een grote teleurstelling voor ons", herhaalt de trainer van Twente.

Schreuder zag het steeds moeilijker worden, naarmate het duel met ADO vorderde. "Ik vond dat we goed aan de wedstrijd begonnen, met veel beweging in de ploeg en spelers die voortdurend van kant wisselden. Op dat moment moet je jezelf belonen met een goal. Na de 0-1 zag je dat we problemen hadden. We gingen te snel en te geforceerd op zoek naar de gelijkmaker. Het gevolg was dat de ploeg te vaak uit positie liep. Na rust begonnen we goed. Corona had twee kansen en Ziyech maakt de 1-2. Daarna wilde de ploeg doordrukken, maar het zakte daarna weg. Terwijl je juist als dingen goed gaan je het simpel moet houden en door moet gaan met wat goed gaat. Vaak is dat juist het moeilijkste van het spel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen