Fraser had 'even angst': "In tegenstelling tot mijn ploeg"

15 augustus 2015, 22:56

Zo groot als de teleurstelling bij FC Twente was, zo enorm was de vreugde bij ADO Den Haag. De ploeg uit de Residentiestad wist, na de spectaculaire en curieuze midweekse 2-2 tegen PSV, verrassend met 1-4 te winnen bij FC Twente. Coach Henk Fraser kan zijn geluk niet op.

Op voorhand had Fraser er een hard hoofd in, zegt hij op de website van zijn tegenstander. "Traditioneel hebben we het lastig in Enschede. Dat hadden we vandaag ook verwacht. We waren gewaarschuwd voor spelers als Hakim Ziyech en Felipe Gutierrez", aldus de ADO-trainer, die zag dat het toch goed kwam. "We moesten ons echt in de wedstrijd vechten en hadden geluk dat de eerste goal op een goed moment viel. Daardoor groeiden we in de wedstrijd."

Fraser vond zijn ploeg vrij volwassen spelen in Enschede. "In het verleden wilden we nog wel eens in paniek raken na een aansluitingstreffer, maar na de 1-2 van Ziyech wisten we goed de rust te bewaren. De paal en lat voorkwamen vervolgens dat we het af maakten. Op dat moment kreeg ik, in tegenstelling tot mijn ploeg, toch even de angst dat er nog een late gelijkmaker zou vallen. De 1-3 viel opnieuw op een gunstig moment. Uiteindelijk denk ik dat het een verdiende overwinning was voor ons, waar we vanzelfsprekend heel blij mee zijn", besluit Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen