Van den Brom: "Wedstrijd met een hoog irritatiegehalte"

15 augustus 2015, 23:46

John van den Brom zat zich zaterdagavond kapot te ergeren, tijdens de uitwedstrijd van AZ tegen Excelsior. De trainer zag dat zijn ploeg het erg lastig had en mocht uiteindelijk tevreden zijn met de 2-2 eindstand. "Het was een wedstrijd met een hoog irritatiegehalte", zegt Van den Brom na de remise op Woudestein.

"Ik denk dat we duidelijk zijn geweest in de voorbereiding op deze wedstrijd, maar de uitvoering was niet goed", concludeert Van den Brom op AZ.nl. "Voor rust speelden we in een laag tempo, werden we gedwongen om veel de lange bal te spelen. In de rust zijn we boos geworden om de jongens wakker te schudden. Dat is half gelukt."

AZ mag blij zijn met het punt, maar kon zelfs nog wel winnen. "In de slotfase kon de wedstrijd alle kanten op. Wat me in de laatste fase irriteerde, was dat iedereen maar naar voren rende om de winst te pakken. Op zich goed, maar dan moet je wel zorgen dat het achterin goed blijft staan, want nu hadden we de wedstrijd ook nog kunnen verliezen", aldus Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen