Opgetogen Hupperts: "Heb de goede Guus laten zien"

16 augustus 2015, 11:45

Guus Hupperts mocht tegen De Graafschap weer eens in de basis beginnen bij AZ. De aanvaller, een jaar geleden overgekomen van Roda JC Kerkrade, speelde een prima wedstrijd en was goed voor twee assists. Hij is tevreden over zijn optreden, laat hij weten op de clubsite.

"Ik baal natuurlijk dat we hier niet hebben gewonnen", zei de vleugelaanvaller na het 2-2 gelijkspel in Kralingen. "We hebben namelijk zeker de kansen gehad om te winnen. Maar voor mezelf is het lekker dat ik beslissend heb kunnen zijn. Aan het eind van vorig seizoen begon het al beter te lopen. Vandaag heb ik de goede Guus weer laten zien. Dat is de speler die beslissend is, assists geeft, doelpunten maakt en dreigend is."

Eerder dit seizoen, in de Europa League-wedstrijd tegen Istanbul BB, zat Hupperts niet eens bij de selectie. Hij moest toen op de tribune plaatsnemen. "Dat snapte ik op dat moment. Ja, zo zelfkritisch ben ik wel. Ik had geen goede voorbereiding achter de rug. Ik bleef redelijk geduldig toen ik op de tribune zat. Ik wist dat ik de draad weer moest oppakken door goed te trainen. En ik heb het goed gedaan bij Jong AZ. Terugvechten, dat heb ik altijd gedaan. Het heeft namelijk geen zin om op de tribune te blijven zitten en het te accepteren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen