Boogers reageert: "Scheld spelers echt niet verrot"

17 augustus 2015, 18:13

Coach Jan Everse heeft vandaag (maandag) definitief gebroken met FC Dordrecht. Voornaamste reden van het opstappen was de aanvaring die de coach afgelopen vrijdag had met technisch directeur Marco Boogers. De beleidsbepaler heeft zich toen echter niet misdragen, zo laat hij in eerste reactie weten.

Everse vond het 'ontoelaatbaar' dat Boogers na de nederlaag tegen FC Emmen verhaal kwam halen in de kleedkamer. De beleidsbepaler is zich echter van geen kwaad bewust. "Ik kom na wedstrijden altijd even in de kleedkamer, dan geef ik iedereen een handje en hebben we het over de wedstrijd en geef ik soms mijn mening, maar het is echt niet zo dat ik mensen verrot scheld", zegt hij tegen VI.

Everse was bij Dordrecht niet tevreden over de rol van Boogers, die zich teveel met de opstelling en speelwijze zou bemoeien. "Jan Everse zegt dat we met deze selectie niet zo kunnen spelen als we willen", reageert Boogers, die een liefhebber is van aanvallend voetbal. "Maar ik heb hem aangegeven dat we dit seizoen echt geen kampioen hoeven te worden. We zijn aan het bouwen aan een nieuw team en daar willen we straks de vruchten van plukken. Maar dan moeten de voetballers onze speelstijl al wel eigen hebben gemaakt. Dat gebeurt niet als de trainer steeds dingen wil aanpassen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen