Einde carrière dreigt voor Lurling: "Het schiet maar niet op"

18 augustus 2015, 09:37

Anthony Lurling heeft zijn laatste wedstrijd in het betaald voetbal mogelijk al gespeeld. De 38-jarige aanvaller van FC Den Bosch, in het verleden actief voor onder meer sc Heerenveen, Feyenoord en NAC Breda, sukkelt met fysieke problemen en heeft geen idee wanneer hij weer fit kan zijn.

Lurling kampt met een peesblessure en miste daardoor de eerste wedstrijden van dit seizoen. "Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik de competitiestart heb gemist", zegt hij bij Omroep Brabant. "Het is een hele vervelende hardnekkige peesblessure. Ik heb er alles aan gedaan, MRI, echo's en verschillende therapieën. Niks lijkt aan te slaan. Vandaag ga ik naar een andere dokter, dus ik doe er alles aan. Het schiet maar niet op."

De Brabander beseft dat hij niet de jongste meer is. "Ik ben 38, dus ik herstel niet heel snel meer. Ik wil er niet aan toegeven, maar het schiet wel door mijn hoofd dat het einde verhaal kan zijn. Het is vooral moeilijk om niet te kunnen trainen." Aan opgeven denkt hij echter niet. "Het voetbaldier in mij zegt dat ik nog twaalf wedstrijden om zeshonderd competitiewedstrijden te halen. Ik doe er alles aan, maar het moet niet te lang meer duren."

Tussen 2007 en 2014 speelde Lurling voor NAC Breda, waar hij uitgroeide tot een cultheld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen