Gouweleeuw baalt van AZ: "Wil graag stap maken"

18 augustus 2015, 18:13

Jeffrey Gouweleeuw wilde deze transferwindow graag ingaan op de belangstelling van Olympiakos Piraeus, maar AZ wilde de aanvoerder niet laten gaan. Dit tot teleurstelling van de verdediger, die stelt dat de Alkmaarse club haar afspraken niet nakomt.

"De afspraak was dat ik hier twee jaar zou spelen en dat speel ik nu", legt Gouweleeuw uit aan het AD. "Dan is het jammer dat er een veto wordt uitgesproken. De manier waarop ze er mee omgaan vind ik jammer. Ik heb vaak aangegeven een stap te willen maken. Vorig jaar al", aldus Gouweleeuw, die het inmiddels heeft uitgesproken met de clubleiding. "Als AZ nee zegt dan kan je hoog of laag springen, maar dat helpt niet. Al zal ik altijd zeggen waar het op staat."

AZ nam deze zomer al afscheid van zes basisspelers en wilde niet ook nog Gouweleeuw verkopen. "Je kunt het pech noemen dat de belangstelling zich pas aandiende toen er al veel spelers een transfer hadden gemaakt bij de club. Olympiakos is een mooie club, ze spelen op een hoger podium. Ik heb ze in de voorbereiding tegen Feyenoord aan het werk gezien. Dat zag er goed uit. Ik was hun eerste keuze. Nu hebben ze Manuel Da Costa gehaald die vroeger voor PSV speelde."

De 24-jarige centrumverdediger kwam in mei 2013 over van sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen