'ManU klopt na Pedro-nieuws aan bij Southampton'

19 augustus 2015, 18:12

In de wetenschap dat FC Barcelona-aanvaller Pedro hard op weg is naar Chelsea, moet Manchester United in de zoektocht naar aanvallende versterkingen verder kijken. De club van manager Louis van Gaal, Memphis Depay en Daley Blind lijkt hierbij uit te komen bij Sadio Mané. Diverse Engelse media stellen dat de aanvaller van Southampton hoog op het verlanglijstje staat op Old Trafford.

Manchester United zou het Southampton van manager Ronald Koeman al benaderd hebben voor Mané. De aanvaller kan terugkijken op een uitstekend seizoen, waarin hij tien doelpunten maakte. Het meest opvallende wapenfeit van de Senegalese international was zijn hattrick binnen twee minuten en 56 seconden tegen Aston Villa. Van Gaal zoekt bij Man United naar creativiteit, snelheid en goals en Mané lijkt aardig in dit profiel te passen.

De 23-jarige Mané werd vorig jaar voor ongeveer vijftien miljoen euro door Southampton van Red Bull Salzburg overgenomen. Bij Man United wordt hij dus mogelijk het alternatief van Pedro, die onderweg is naar Chelsea.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen