Jablonec gewaarschuwd: "Vooral El Ghazi is gevaarlijk"

19 augustus 2015, 19:25

FK Jablonec is gearriveerd in Nederland, waar het woensdag een training afwerkte in de Amsterdam ArenA. Aan de vooravond van het tweeluik met Ajax in de play-offs van de Europa League weten de Tsjechen op wie ze moeten letten. "Vooral Anwar El Ghazi is gevaarlijk", zegt verdediger Tomas Hübschman.

De 33-jarige Hübschman, oud-speler van Shaktar Donetsk, denkt dat het voor Jablonec een lastig karwei wordt om door te gaan naar poulefase van de EL. "We hebben alle Ajax-wedstrijden van dit seizoen bekeken. De uitschakeling in de voorronde van de Champions League was ongelukkig. Het is een goed team, met jonge spelers, die sterk zijn aan de bal. Vooral Anwar El Ghazi valt op, vanwege zijn doelgerichtheid", waarschuwt de routinier.

In de vorige voorronde wist Jablonec te stunten, door FC Kopenhagen uit te schakelen. "We willen hetzelfde spelen als tegen Kopenhagen", stelt Hübschman. "Een goede verdediging als basis en dan omschakelen uit de counter. Ajax gaat ongetwijfeld meer aan de bal zijn, voor ons is het belangrijk om geduldig te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen