Tsjechen lovend over Cerny: "Het is prachtig voor hem"

19 augustus 2015, 19:56

Vaclav Cerny maakte afgelopen zaterdag zijn officiële debuut voor Ajax. De zeventienjarige Tsjech was invaller in het met 3-0 gewonnen duel met Willem II. Komende donderdag zit het talent weer bij de wedstrijdselectie van de Amsterdammers, die het dan in de play-offs van de Europa League opnemen tegen Jablonec.

Vanuit het Jablonec-kamp werd op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Ajax gereageerd op het debuut van Cerny, die komende donderdag veel landgenoten kan begroeten. "Het is prachtig voor hem om zijn carrière hier bij Ajax te beginnen. Als hij hard blijft werken heeft Vaclav het in zich om een fantastische speler te worden", zegt de ervaren verdediger Thomas Hübschman.

Jaroslav Silhavy, de coach van Jablonec, vindt het ook mooi om te zien dat Cerny zich goed ontwikkeld en zijn debuut gemaakt heeft. "Het is prachtig, en ik zie het ook als een compliment aan de Tsjechische jeugdcoaches. Ik wens Vaclav heel veel succes, alleen hoop ik dat hij morgen zijn dag niet heeft natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen