Cultheld Beugelsdijk lijkt snel bij ADO terug te keren

20 augustus 2015, 10:19

Tommie Beugelsdijk lijkt op zeer korte termijn terug te keren bij zijn oude liefde ADO Den Haag. De 25-jarige stopper is in de 2.Bundesliga bij FSV Frankfurt op een zijspoor geraakt en krijgt een driejarig contract voorgeschoteld door zijn oude club. De laatste plooien moeten nog worden gladgestreken, maar de karakterverdediger wordt hoogstwaarschijnlijk snel gepresenteerd in het Kyocera Stadion.

De laatste details moeten volgens het Algemeen Dagblad nog afgerond worden en Beugelsdijk moet ook nog een medisch keuring ondergaan in Den Haag. Zijn deze twee dingen in orde, dan is de rentree van de verdediger bij ADO een feit. Mogelijk beleeft hij komende zondag tegen FC Utrecht (thuis) zelfs al zijn terugkeer op de Nederlandse velden. Het lijkt erop dat de transfer vandaag (donderdag) nog in kannen en kruiken zal zijn.

Beugelsdijk staat nog een jaar onder contract bij Frankfurt en de Duitse club zou hem niet zomaar willen laten gaan, ondanks het feit dat hij de afgelopen twee wedstrijden niet bij de A-selectie zat. De mandekker staat ook in de belangstelling van NEC en SC Cambuur, maar zinspeelt op een overstap naar zijn voormalig werkgever.

Tussen 2012 en 2014 verdedigde Beugelsdijk al de groen-gele kleuren van ADO, waar hij destijds vanwege zijn wilskracht, strijd en passie op handen gedragen werd door de fans. De supporters van de Haagse club waren onlangs een actie op Facebook gestart om een comeback van de verdediger teweeg te brengen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen