PSV treft 'angstgegner': "Niet echt een vinger op te leggen"

21 augustus 2015, 15:06

Naast alle commotie over Jürgen Locadia, ging het vrijdag bij PSV natuurlijk ook 'gewoon' over de wedstrijd tegen sc Heerenveen. De ploeg uit Eindhoven moet zaterdagavond aantreden in het Abe Lenstra Stadion en bewaart geen goede herinneringen aan dat stadion, want het verloor daar de afgelopen drie duels.

Door de drie nederlagen op rij in Friesland kan sc Heerenveen met recht een 'angstgegner' worden genoemd voor PSV. Coach Phillip Cocu tilt daar niet al te zwaar aan. "Ik ben niet echt van de statistieken, maar het zal geen makkelijke uitwedstrijd zijn voor ons. In het voetbal zijn er altijd een aantal tegenstanders die je minder liggen. Daar is niet echt een vinger op te leggen, maar het blijkt dat Heerenveen voor ons zo'n tegenstander is. We moeten zaterdag optimaal verschijnen om een goed resultaat te halen", zegt hij op de clubsite.

"We kunnen de wedstrijd niet op tachtig à negentig procent inzet in gaan. Wij zijn er alles aan gelegen om te winnen", vervolgt Cocu. Dat zijn ploeg na de eerste twee duels een kleine achterstand heeft op Feyenoord en Ajax, deert hem weinig. "Pas na een wedstrijd of acht krijg je een beeld van hoe de verhoudingen in de competitie zijn. We moeten zorgen dat we dan staan waar we willen staan en dat is natuurlijk zo hoog mogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen