AZ-aanwinst ontbreekt: "Beschikt niet over goede pasje"

21 augustus 2015, 17:46

AZ moet het in de thuiswedstrijd tegen Willem II, komende zondag, nog stellen zonder Rajko Brezancic. Het papierwerk rond de vandaag (vrijdag) 26 jaar geworden verdediger is nog altijd niet in orde, laat coach John van den Brom weten. AZ nam Brezancic eerder deze zomer over van FK Cukaricki, een club uit Servië.

"Hij is eindelijk in Nederland, maar hij is zondag nog niet inzetbaar omdat hij nog niet over het goede pasje beschikt", laat Van den Brom weten op de officiële website van de Alkmaarse club. "Dat is jammer, want we zijn er al heel lang mee bezig om die jongen speelgerechtigd te krijgen. Het is vooral een streep door de rekening van Rajko, want ik kan me voorstellen dat hij er niets van begrijpt waarom het zo lang moet duren."

Mogelijk kan een andere aanwinst, Alireza Jahanbakhsh, wel debuteren. Hij reisde de afgelopen dagen niet mee naar Roemenië, waar AZ in de EL aantrad tegen Astra Giurgiu. "We moeten afwachten hoe fit hij is voor zondag. Alireza heeft de afgelopen dagen in Alkmaar doorgetraind met Martin Haar en Denny Landzaat."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen