Vujicevic nog enkele weken afwezig bij Heracles

Ger
21 augustus 2015, 17:28

Heracles Almelo kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur nog niet beschikken over Dario Vujicevic. Door een liesblessure is de middenvelder nog enkele weken uitgeschakeld. Hij was al met lichte klachten aan de voorbereiding op dit seizoen begonnen.

Trainer John Stegeman hoopt dat zijn ploeg zonder Vujicevic de lijn van afgelopen zondag kan doortrekken. Voor eigen publiek won Heracles toen met 3-0 van NEC. "Dat zag er goed uit, ik ben dan ook erg tevreden over die wedstrijd", zegt Stegeman op de clubwebsite. "Natuurlijk zijn er altijd zaken voor verbetering vatbaar, en die hebben we van de week ook nabesproken."

Stegeman verwacht een lastig duel in Leeuwarden. "Mijn collega Henk de Jong stelt altijd goed voetballende ploegen samen en het is een sfeervol stadion waar het publiek bovenop het veld zit. Dat weet ik nog uit de jaren dat ik er zelf speelde. Maar wij gaan uit van onze eigen kracht en manier van spelen. Dan ben ik er van overtuigd dat we een goed resultaat kunnen boeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen