Lof voor Ars na eerste driepunter NAC in Jupiler League

22 augustus 2015, 11:58

Het heeft even geduurd, maar NAC Breda heeft haar eerste zege van het nieuwe seizoen geboekt. De degradant was vrijdagavond met 3-0 te sterk voor Jong Ajax. Coach Robert Maaskant is tevreden over het optreden van zijn team en het spel van nieuweling Sjoerd Ars.

"De druk op NAC was natuurlijk groot", reageert hij op de site van zijn club. "We begonnen de competitie met twee verliespartijen, dus dan is het maar zien hoe zo'n wedstrijd loopt. Ik ben uitermate tevreden over de eerste helft. Er hadden wat meer doelpunten mogen vallen."

Sjoerd Ars werd deze week overgenomen van NEC en startte vrijdag direct in de basis. "Ik denk dat we allemaal een warm gevoel hebben gekregen van Sjoerd Ars. Zijn invulling van die positie is zeer goed", reageert Maaskant. "Naast doelpunten is hij ook altijd betrokken bij acties. Er komt veel gevaar van hem af. We zitten in een ontwikkeling, geen ommekeer. Dat vind ik een te groot woord. NAC moet altijd aan de bak. De tactiek van tegenpartij maakt daarbij niet uit, wij moeten het gewoon doen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen