Chery met twee goals grote man bij Queens Park Rangers

22 augustus 2015, 18:02

In zijn vierde competitiewedstrijd heeft Tjaronn Chery zijn eerste doelpunten gemaakt voor Queens Park Rangers. In de thuiswedstrijd tegen Rotherham was de oud-speler van FC Groningen met twee goals belangrijk voor de Engelse tweedeklasser.

Chery zette de partij tegen Rotherham volledig naar zijn hand. Hij opende vlak voor rust de score en maakte er vijf minuten na de pauze 2-0 van. Uiteindelijk eindigde het duel in 4-2. Dit betekent de tweede zege van het seizoen voor Queens Park Rangers, dat nu zeven punten heeft na vier duels. Dat zijn er drie meer dan Brentford, de ploeg van coach Marinus Dijkhuizen. De Nederlandse trainer, overgekomen van Excelsior, zag zijn team met 1-0 verliezen bij Burnley.

Fulham, voormalig subtopper in de Premier League, voorkwam in extremis een pijnlijke thuisnederlaag tegen het bescheiden Huddersfield Town. In de vierde minuut van de blessuretijd viel de 1-1.