Havenaar bezorgt ADO zwaarbevochten punt tegen Utrecht

23 augustus 2015, 16:52   Bijgewerkt: 23 augustus 2015, 17:12

ADO Den Haag heeft zondagmiddag zijn ongeslagen seizoenstart voortgezet tegen FC Utrecht: 1-1. ADO-spits Mike Havenaar kopte in de slotminuten knap een lange bal over doelman Robbin Ruiter, waardoor een gelijkspel uit het vuur werd gesleept. Timothy Derijck was de schlemiel van de dag. De verdediger veroorzaakte een penalty en werd bij rust gewisseld voor ADO-aanwinst Tom Beugelsdijk.

ADO verraste vorige week nog vriend en vijand door FC Twente met 1-4 van de mat te spelen. Door haar ongeslagen seizoenstart zijn de verwachtingen in Den Haag hoger dan ooit. Henk Fraser is blij met de resultaten, maar temperde tegelijk de verwachtingen. "'We moeten wel oppassen dat we niet gaan overdrijven", stelde Fraser naar aanloop van het duel van vandaag.

In het Kyocera Stadion – waar clubeigenaar Hui Wang weer eens op de tribune zat – maakte Utrecht het zijn tegenstander lastig, door te spelen met een gesloten defensie. In de tweede helft lukte het ADO om bij vlagen door de vijfmans-defensie van Utrecht heen te komen. De boomlange spits Mike Havenaar was dicht bij een Haags doelpunt uit een corner. Havenaar hing prachtig in de lucht, waarna de spits vrijuit binnen kon koppen. De bal werd echter van de lijn gehaald door de Utrechtse defensie, terwijl ook een ingekopte corner van Tom Beugelsdijk van de doellijn werd gekopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen