"Of Basaçikoglu moet wijken? Kuyt kan er ook uit, hoor"

24 augustus 2015, 09:06

Bilal Basaçikoglu wist vorig seizoen nog niet echt een doorbraak te forceren bij Feyenoord, maar de vleugelaanvaller was afgelopen zondag een van de uitblinkers in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse. Het zou goed kunnen dat de jonge flankspeler op termijn moet plaatsmaken voor zomeraanwinst Eljero Elia, maar clubicoon Willem van Hanegem denkt dat hij ook nog wel eens kan blijven staan.

Van Hanegem vindt het mooi dat Basaçikoglu het goed deed tegen Vitesse. "Hij maakte een geweldige goal. Dat zal hem misschien helpen, want tot nu toe heeft hij het bij Feyenoord niet goed gedaan. Laten we hopen dat hij na de goal van gisteren in goeden doen komt. Of hij uiteindelijk niet zal moeten wijken voor Elia? Nee, waarom? Kuyt kan er ook uit, hoor. Die werkt hard en sleurt, maar speelt niet goed", zegt De Kromme verrassend in zijn column in het AD.

Van Hanegem schrijft verder dat het ook een optie is om Kuyt, bijvoorbeeld in de topper tegen PSV (uit) van volgende week, achter de spitsen neer te zetten. "Dan kan Feyenoord PSV op zeven punten zetten. Daar kan Feyenoord laten zien dat het kan meespelen om de titel. En laat ze dat nu ook eens openlijk uitspreken! Ja, Feyenoord kan zondag een slag slaan, want je ziet dat PSV problemen heeft. Ik had ze vooraf getipt als kampioen, maar nu hebben ze na drie wedstrijden opeens vijf punten in plaats van negen. Toch wel gek, eigenlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen