'NEC strikt doelman en wil doorpakken op de markt'

24 augustus 2015, 10:22

Er staat veel te gebeuren bij NEC op transfergebied. De Nijmegenaren hebben hun selectie versterkt met de Duitse doelman Benjamin Kirsten en daar willen ze het niet bij houden. Het heeft er alle schijn van dat er nog meer spelers zullen neerstrijken in het Goffertstadion. Dat meldt De Gelderlander.

Kirsten heeft een goede indruk achtergelaten in een stageperiode en zal zich voor één seizoen verbinden aan NEC, zo meldt het regionale medium. De 28-jarige goalie komt op transfervrije basis naar NEC. Hij stond eerder bij Dynamo Dresden, Bayer Leverkusen en Waldhof Mannheim onder contract en is de zoon van voormalig topspits en Duits international Ulf Kirsten. In Nijmegen moet hij de concurrentie aangaan met Hannes Halldórsson. Reservedoelman Joshua Smits is tot de winter uitgeschakeld door een blessure.

Als het aan NEC ligt, dan worden er nog meer spelers in huis gehaald. Gegadigden om de gelederen te komen versterken zijn Marcel Ritzmaier, Joey Sleegers, Kevin Conboy en Lucas Woudenberg. De komst van Ritzmaier en Slegers lijkt in orde te komen, Conboy zal NEC snel uitsluitsel geven en de Nijmegenaren hopen Woudenberg te kunnen huren van Feyenoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen